Oktober 2016 - Rini Cesillia's Beauty Blog - Indonesian Beauty Blogger
Innisfree

INNISFREE GLOW TINT STICK REVIEW

Kamis, Oktober 27, 2016


 Hi all!

I've been using too much matte lipsticks lately that my lips started to scream for moist lipstick hahaha.. Then I took a look at my drawer and saw these babies: Innisfree Glow Tint Stick. I have owned it since the beginning of this year but forgot to review it. Guess I have to do it now, good things should be shared right? ;)
INNISFREE GLOW TINT STICK REVIEW

BB Cushion

INNISFREE LONG WEAR CUSHION REVIEW

Rabu, Oktober 26, 2016

Hi All.. As you may have probably knew, I'm a cushion makeup fans ever since it is introduced. Hehe that's why I always want to try any cushion makeup from any brands. On my previous post about how to shopping at Innisfree World Global website, I purchased their Long Wear Cushion and a Kra-bag pouch. It's funny how I have tried many of Innisfree's color makeup but haven't tried out the cushion so this time, I think it's time for me to try it.     

Lip

WARDAH EXCLUSIVE MATTE LIP CREAM REVIEW AND SWATCHES

Selasa, Oktober 25, 2016

Duh sepertinya tren liquid lipstick ga ada matinya! Berbagai produk lokal meluncurkan liquid lipstick versi mereka sendiri pada tahun 2016 ini dan sebagai beauty enthusiast and lipstick lover, aku ga bisa menahan diriku buat nyobain warna-warna yang ada. Apalagi dengan harganya yang affordable, 10pcs liquid lipstick lokal mungkin setara dengan 1 atau 2 pcs liquid lipstick luar hahaha..    

Kali ini aku mau membahas liquid lipstick dari Wardah. Sebelumnya aku udah nyobain lipstick matte Wardah yang terbaru and I definitely love it (baca di sini: Wardah Intense MatteLipstick Review). Hal ini membuat aku pengen nyobain produk lain juga dari Wardah, karena aku melihat Wardah mengeluarkan beberapa warna nude baru untuk koleksi lip cream nya, akhirnya aku membulatkan diri buat nyobain. Warna yang aku punya adalah 03, 08, 09, 10 dan 11.    

WARDAH EXCLUSIVE MATTE LIP CREAM REVIEW AND SWATCHES

Face Cream

HANSAENG COSMETICS RIN BI-GYEOL YUN CREAM REVIEW

Sabtu, Oktober 22, 2016

The last thing I will review from my BNT News October Box is Hansaeng Cosmetics RIN Bi-Gyeol Yun Cream. The main function is for anti-wrinkle and whitening. Before this, I have also reviewed another Hanseng Cosmetics RIN skincare, which you can read here.

Lip Liner

MILLE VELVET MATTE LIP DEFINER REVIEW AND SWATCHES

Jumat, Oktober 21, 2016

Hello girls! Setelah beberapa waktu yang lalu aku mereview produk eyebrow Mille Beaute, kali ini aku mau review produk lippiesnya hihi.. Pertama kali aku lihat ini di instagram-nya Mille Beaute, aku langsung pengen coba saking gemesinnya packagingnya! Produk nya tak lain dan tak bukan adalah Mille Velvet Matte Lip Definer yeay.    
MILLE VELVET MATTE LIP DEFINER REVIEW AND SWATCHES

Eyebrow Mascara

HEIMISH DAILISM EYE PALETTE, BROW CARA AND MINERAL RICH LIPSTICK REVIEW

Kamis, Oktober 20, 2016

Hello guys! Today I want to share with you my review of Heimish products that I got from Stylekorean, I guess you have seen them on my haul post and on my Instagram feed right hehehe.. I'm so curious with this brand since I saw Meejmuse used them on her video, so happy that finally I could try them. 

Heimish is a relatively new Korean cosmetics brand, launched in early 2016. Heimish focuses on individual’s uniqueness and beauty. Makeup that lets YOU stand out, not the makeup itself. Now I have the Dailism Browcara, Dailism Eye Palette and Mineral Rich Lipstick. Let's see them one by one!   

Cleansing Cream

LAFINE VEGETABLE DEEP CLEANSING CREAM REVIEW

Selasa, Oktober 18, 2016

I always use double cleansing method to remove makeup at the end of the day and clean my face. Opps, there is an exception when I use Maxmini Purifying Vitamin Oil Foam that  was sent to me by BNT News (read it here: Maxmini Purifying Vitamin Oil Foam Review). I already have my holy grail cleansing product that I have used for two years now but I think it's okay to try something new sometimes, I can always switch back to my HG if the new product doesn't really work for me. Today I will introduce you to Lafine Vegetable Deep Cleansing Cream, which is made from 5 different vegetable: cucumber, carrot, water cress, tomato and parsley.   

BNTnews

CATALINA GEO GEL EYELINER #BLACK REVIEW

Senin, Oktober 17, 2016

I like to try out new eyeliners, but not as much as trying out new lipstick hahaha.. This month, along other products that BNT News sent me, I noticed there is one eyeliner from Catalina Geo. This brand is still unfamiliar to me, having only tried out one product in the past. Catalina Geo is part of Lafine Cosmetics from Korea. Catalina was an Italian beauty and Geo meaning ‘from nature’.    

Lip

YSL VINYL LIP CREAM REVIEW

Minggu, Oktober 16, 2016

Sepertinya di blogku, kategori makeup yang bakal paling banyak post nya adalah tentang produk lippies dan cushion haha.. 

Today temanya agak sedikit berbeda. Produk yang akan aku bahas berasal dari high-end brand yang sangat iconic, yaitu YSL. Meet its newest lip product: Vernis A Levres Vinyl Cream The Creamy Stain, mari kita singkat saja sebagai YSL Vinyl Cream.



BEAUTY BLOGGER INDONESIA - YSL VINYL LIP CREAM REVIEW

BB Cushion

VOV MAXMINI SMOOTH COVER CUSHION REVIEW

Rabu, Oktober 12, 2016

Beberapa waktu yang lalu, VOV baru saja mengeluarkan line makeup terbarunya dan salah satu yang diunggulkan adalah produk cushionnya. Aku sempat menghadiri acara blogger yang diadakan oleh VOV Indonesia dan Clozette ID untuk peluncuran produk ini dan tentu saja dalam goodie bag nya aku mendapatkan VOV Maxmini Cushion ini. Yuk baca lebih lanjut pendapatku mengenai produk ini. :)    
VOV MAXMINI SMOOTH COVER CUSHION REVIEW

3 Concept Eyes

3 CONCEPT EYES MINI HAUL REVIEW

Selasa, Oktober 11, 2016

Girls, uda lama ya aku ga bahas makeup-nya 3CE. Today I have a good news for you, 3CE sudah available di yes24.co.id lho dengan harga yang bener-ener terjangkau, trust me! Nah, pada kesempatan kali ini aku mau sharing beberapa produk 3CE yang aku gunakan kurang lebih dua minggu terakhir ini. ^^    

Event

EVENT REPORT: TRESEMMÉ THE RUNWAY 2016

Senin, Oktober 10, 2016

Hi semuanya! Hari Sabtu kemarin aku menyaksikan keseruan acara Tresemme The Runway 2016  yang diadakan di Main Atrium Senayan City bersama para tamu undangan yang lain.

Pada hari itu, main atrium Senayan City disulap menjadi area yang sangat Tresemme, mulai dari panggung catwalk, dan berbagai area untuk photobox, photobooth dan ada cafe juga lho!    

Lipstick

OFRA X MANNY MUA LONG LASTING LIQUID LIPSTICK REVIEW & SWATCHES

Kamis, Oktober 06, 2016

Helooo smuanyaaa.. Kembali lagi dengan review liquid lipstick. Semoga belum pada bosen ya hahaha.. Kali ini yang akan aku review adalah dari dari brand Ofra, hasil kolaborasi dengan Manny MUA. Tahun lalu aku sempet ngasih liquid lipstick OFRA ini ke temen baikku dan katanya ini bagus banget, aku harus nyoba. Tapi setahun kemudian akhirnya aku baru nyoba hahahhaa.. Kelamaan ya? Hasil kolaborasi dengan Manny MUA ini terdiri dari 3 warna dan sekarang akan aku review ketiga-tiganya. Baca terus ya buat tahu pendapatku tentang liquid lipstick ini!    

OFRA X MANNY MUA LONG LASTING LIQUID LIPSTICK REVIEW & SWATCHES

JPP Skin Laser Clinic

MENCOBA LASER & LIGHT SKIN REJUVENATION DI JPP SKIN LASER CLINIC

Rabu, Oktober 05, 2016

Siapa yang udah pernah mencoba treatment laser wajah? Ayo angkat tangan. Jujur saja aku belum pernah nyoba laser wajah jadi aku excited banget pas bisa nyobain treatment di JPP Skin Laser Clinic. 

JPP Skin Laser Clinic merupakan klinik yang berspesialisasi pada perawatan laser, oleh karena itu aku percaya kalau ditangani oleh JPP Skin Laser Clinic. Belum la gi, semuaproduk perawatannya menggunakan produk-produk Avene lho. Hihi..   

Lip

LOLA COLOUR INTENSE LIPSTICK, MATTE LONG LASTING LIPSTICK AND LIP PENCIL REVIEW

Selasa, Oktober 04, 2016

Hi semua.. Kalian pernah dengar yang namanya Lola Makeup by Perse ga? Jujur aku ga tahu-menahu soal brand Lola ini sampai ditawarin oleh Zataru untuk me-review beberapa produk Lola.


Jadi Lola adalah brand kosmetik dari Inggris yang ditujukan untuk makeup artis profesional. Lola menawarkan variasi warna yang banyak dan tekstur berkualitas tinggi.


Nah kali ini aku mau sharing 3 lip product nya yang semuanya beda jenis, semoga kalian ga bosan ya aku sharing soal lipstik terus hahaha.. 
LOLA COSMETICS_ZATARU

Charis

BROWN HOLIC BY SSIN REVIEW

Senin, Oktober 03, 2016

Hey guys! I'm sure you already know about Ssin-im, one of beauty youtubers from Korea. I really like Ssin-nim's video that create look of VIXX makeup, it is so cool! 

I have known for a few months that Ssin-nim have her own makeup line now but I haven't got a chance to try it. But todayyyy finally come the day when I tried her makeup line, but it's a collaboration with Unpretty Rapstar Cosmetics, called as Brown Holic by Ssin.   

Innisfree

HOW TO: SHOPPING AT INNISFREE WORLD GLOBAL WEBSITE

Senin, Oktober 03, 2016

Hello guys! Who doesn't know Innisfree brand? I think most Korean beauty addict must have known about this brand. Innisfree is one of road shop cosmetic brand from Amore Pacific, sister brand with Etude House, Aritaum, Laneige, Mamonde, Sulwhasoo, Hera, etc. Innisfree is a natural brand that shares  the benefits of nature from Jeju Island which pursues an eco-friendly green life to preserve the balance of nature.

I am selected as one of Inni-global supporters which will help to promote Innisfree for several months. ^^ Have you heard about Innisfree global website which you can do shopping on Innisfree products? In this post I want to show you step-by-step on how to shop on Innisfree global website!    

Like us on Facebook

badge