Berrisom My Lip Tint Pack Review - Rini Cesillia's Beauty Blog - Indonesian Beauty Blogger

Berrisom My Lip Tint Pack Review

Selasa, Februari 10, 2015

I am super happy when I was offered to try and review this Berrisom My Lip Tint Pack. I think it's getting popular nowadays because of the unique concept.

Well well well, you might be confused of what I'm saying right now hehehehe.. So let's start the review! ^^
Berrisom My Lip Tint Pack
Berrisom My Lip Tint Pack
Berrisom My Lip Tint Pack comes in a very eye-catching box. 

(Kotak Berrisom My Lip Tint Pack ini sangat eye-catching. Bisa kelihatan di mana-mana ada gambar bibir hahaha :D)

Berrisom My Lip Tint Pack
Berrisom My Lip Tint Pack
Berrisom My Lip Tint Pack comes in 8 colors, which are Virgin Red, Vivid Scarlet, Sexy Red, Bubble Pink, Lovely Peach, Pure Pink, Candy Orange, and Chic Purple. Luckily the color I got is Sexy Red, the color which I like the best from all of the swatch :D

(Berrisom My Lip Tint Pack ini hadir dalam 8 warna, yaitu Virgin Red, Vivid Scarlet, Sexy Red, Bubble Pink, Lovely Peach, Pure Pink, Candy Orange, dan Chic Purple. Kebetulan sekali warna yang ditawarkan adalah Sexy Red, warna yang sepertinya paling kusukai kalau dilihat dari semua swatchnya :D)

Berrisom My Lip Tint Pack
According to information I searched from internet, this packaging is the season 3 version (it's like drama series, isn't it hahhaha). It used to have only 2 colours but due to its popularity, they now expand the colours into 8 with bigger size.

(Kalau aku coba cari info di internet sih, katanya Berrisom My Lip Tint Pack yang sekarang ini udah yang season 3 (uda kaya drama series ya, ada season2 segala hahahhaa). Dulu cuma ada 2 warna, tapi sekarang hadir dalam 8 warna dengan ukuran yang lebih besar.)

Berrisom My Lip Tint Pack
The tube packaging is really similar with lip gloss packaging, it's just this one is longer.

(Bisa dilihat packagingnya mirip lip gloss gitu ya tapi biasa lip gloss kan ukurannya mini, kalau ini panjang dan isinya lumayan banyak.)

Berrisom My Lip Tint Pack
Brand new product has seal on it.

(Produk yang masih baru bisa terlihat dari adanya segel di dekat penutupnya.)

Berrisom My Lip Tint Pack
So what's the plus point of Berrisom lip tint compared to other brands?

I think you already can figure out from the name, there is pack word on the name. So it's peel-off pack which is used on lips while usually maybe you use it on entire face or nose. XD

To use it, you just need to apply it on lips as usual, then let it completely dry for 5-10 minutes. Slowly peel it off from outer corner of lips to the other outer corner of lips. 

Well, it sounds easy but I have some difficulties when applying it:

(Jadi apa sih keunggulan lip tint Berrisom ini dibanding lip tint keluarin merk lain?

Dari namanya saja mungkin kalian sudah bisa membayangkan ya, ada kata pack. Jadi ini sejenis peel-off pack gitu, biasa kan pakai peel-off pack buat hidung kan ya buat ngebersihin komedo, sekarang pakai peel-off pack di bibir. XD

Cara pakainya adalah aplikasikan saja di bibir seperti biasa, trus diamkan selama 5-10 menit sampai terasa mengeras, lalu pelan-pelas kupas lapisan pack nya dari bagian luar salah satu sisi sampai ke sisi lainnya. 

Well, kedengarannya sih gampang ya tapi pas dipraktekkan jadinya seperti ini:)

Berrisom My Lip Tint Pack Swatch
So messy -___-"

Why it is so messy:
1. No special applicator which makes it hard to apply because the texture is quite thick.
2. My upper lips line is not really noticeable so it's kinda hard to apply it evenly on that area >.<

I feel the product is difficult to spread evenly on the lips, but with practice several times, finally I am able to apply it like pics below kkkk..

(Alasan berantakannya adalah:
1. Ga ada aplikator khusus, bikin pas diapply ke bibir jadi berantakan. 
2. Bibirku memang garis pinggirannya agak ga kelihatan makanya jadi susah ngelihat apply nya keluar garis atau ga. Ujung-ujungnya beleber ke mana-mana deh.

Aku sendiri merasa produknya susah diaplikasikan secara rata di bibir, kalau mau ratain pake tangan juga males karena produknya lengket-lengket gitu.)

Berrisom My Lip Tint Pack Swatch
After used it several times, I think i can handle it now. :P

The peel-off pack

Berrisom My Lip Tint Pack Swatch

While I usually use lip products at the end of my makeup routine, when using this lip tint pack I have to applied it first because of the waiting process, which is 10 minutes. I felt the sensation of peeling off the pack is really great, as if peeling off sticker or selotape from lips #crazy ehhh XD

(Kalau biasanya aku pakai lip product itu di akhir proses makeup, saat memakai lip tint pack ini aku mengaplikasinnya sejak awal karena waktu tunggu yang cukup lama, yaitu 10 menit. Setelah waktunya tiba untuk mengupas lip tint pack nya, sensasinya asik banget lho, kaya lepasin stiker atau selotip dari mulut huahahhaa XD)

The result is really really natural and not as vibrant as when the lip pack is still on the lips. No matter how thick I apply the lip tint pack, the result looks just like the pic above ._. I think it looks better if transparent lip gloss is applied on top of it.
The lasting power is great! It can last for a long time on my lips and won't stain your cups, straw, etc. :p

(Dan hasilnya bener-bener natural banget dan jadinya memang ga sevibrant pas lip tint pack nya masih ada. Lip tint ini mampu bertahan berjam-jam di bibirku dan ga bakal ninggalin noda di benda yang sudah ditempel sama si bibir :p)


You can get this product from:
Merine Shop
Instagram: merineshop
Line ID: merine_




Thanks for reading!


xoxo,




You Might Also Like

29 comments

Dear lovelies, your comment is really appreciated, I'll reply it as soon as I can.
Thank you ^^

Like us on Facebook

badge