Agustus 2014 - Rini Cesillia's Beauty Blog - Indonesian Beauty Blogger
eye

Kiss Me Heroine Make Long & Curl Mascara Review

Rabu, Agustus 27, 2014

How long has it been since my last mascara review? Let me check. Oh it's almost one year ago, when I reviewed Mizzu Power Volume Mascara hahahah XD

It's because I lost faith in mascara. All this time, mascara that I've tried don't give me result that I want. So I gave up and prefer using fake eyelashes.

But it all changed after I tried Kiss Me Heroine Make Long & Curl Mascara. Continue reading to find out more ^^

Body Soap

Handmade Bar Soap and Brush Cleanser by Moporie

Selasa, Agustus 26, 2014

 Hi semuanya.
Suka bosen ga dengan sabun batangan yang dijual di supermarket yang bentuk dan warnanya gitu-gitu aja?

Aku senang banget ketika ditawarin Moporie untuk nyoba sabun handmadenya. Banyak bentuk lucu-lucu dan nama-nama unik yang pastinya ga bisa ditemuin di pasaran. Hihi :D

Belle

Etude House Princess Happy Ending Rose Cheek Blusher, Purple Rose Lips, and Fairy Glitter Eyeshadow Review

Senin, Agustus 25, 2014

Disney Princess is the very well-known fairy tale stories. Every princess has their stories and morale lessons behind it. I couldn't believe that Etude House collaborates with Disney for its new product, which just like dream came true! Of course Etude House is also well-known for their princessy packaging, so this collaboration must bring their products into one level higher in terms of princess-y. Agree? ^^

And I think it's true. When the promotional picture came out., I realized how the packaging was calling me to have it. Hahaha.. Seriously they're so pretty! They released Cinderella, Belle, and Snow White theme product, some are just repackage, while some are new products.

Etude Recipe is very kind to let me try the blush and lipstick from Belle and eyeshadow from Cinderella. (≧∇≦)

Bonbon Cosme

Dr Piz Foot Mask Review

Minggu, Agustus 24, 2014

Hi semuanya!
Suka punya masalah dengan kulit kaki yang pecah-pecah atau kering ga? Kali ini aku mau membahas produk yang bisa membantu menghilangkan masalah tersebut, yang bernama Dr Piz Foot Mask.

Brand: Ageha

Ageha Natural Brown Softlens Review

Minggu, Agustus 17, 2014

Hi semuanya!
Kali ini aku ingin mereview softlens Ageha seri Natural Brown. ^^




Colour and design: 
Bisa dibilang seri ini adalah salah satu seri paling natural di antara semua kumpulan softlens Ageha. Walaupun pinggiran luarnya berwarna hitam, namun tipis sekali warnanya jadi ga begitu kentara. Warna coklat dari softlensnya juga pas dengan warna mataku, coklatnya agak gelap, pokoknya kelihatan natural banget di mata. 


Enlargement:
Untuk enlargementnya sendiri ga jadi keliatan gede-gede banget sih, tapi untuk mataku yang kecil ini memang jadi agak kelihatan besar. Awalnya aku ga suka pake lens ini karena efek enlargementnya biasa aja, tapi setelah aku pakai lagi, aku merasa bagus karena warnanya hahaha.. :D

Comfort:
So far so good. Lumayan nyaman berjam-jam walaupn kadang aku tetep harus meneteskan eye drops.



Bisa dilihat ya kalau softlensnya cakep banget di mata, bikin mata agak cling cling juga gitu. Makanya sekarang yang ini jadi favorit aku dan sering banget aku pakai. :D


Kalian suka softlens Ageha yang mana? ^^


BB Pin: 25A8140C
SMS: 081 807 909033
Line ID: yulialusiana
Instagram: @japansoftlens
Email: [email protected]


xoxo,




Beauty Treatment

Gaya Spa Wellness

Sabtu, Agustus 16, 2014

Hari Selasa minggu yang lalu, aku berkesempatan mencoba treatment di Gaya Spa Wellness. Kebetulan lokasinya yang terletak di Jalan Walter Mongonsidi berada deket kantorku jadi aku mampir ke sana setelah pulang kantor. Lokasinya cukup mudah dicapai, patokannya itu sebelahnya KFC. ;)

Innisfree

Innisfree Jelly Tint Review

Rabu, Agustus 13, 2014

I’ve been wanting to try Innisfree Jelly Tint since its release, thankfully there was a store promotion buy 1+1 so I quickly grabbed no. 3 and 5.

Sugarpot

Sugarpot Waxing

Senin, Agustus 11, 2014

Halo semuanya!

Sudah ga asing lagi donk dengan kata ‘waxing’? Waxing adalah proses pencabutan bulu-bulu dari bagian tubuh kita. Biasanya sih waxing dilakukan di salon atau di tempat khusus waxing.

Sejujurnya aku takut untuk melakukan waxing karena dari film-film, biasa kliatannya sangat menyakitkan gitu. Males juga ke salon buat waxing, buang2 duit rasanya :p

Sampai akirnya suatu hari aku ditawarin produk waxing dari Sugar Waxing Kit yang belakangan lagi ngehits. Sempet ragu sih dan nanya dulu ke ownernya: ga sakit kan. Hahahha.. Setelah mikir-mikir, ya uda deh dicoba aja. Kalau engga kan ga bakal pernah tau sebenarnya waxing itu gimana.

Korea

Korea Trip: Summer 2014 Day 4 - Samcheongdong

Minggu, Agustus 10, 2014

So per schedule, I was supposed to check out that day and flew back to Jakarta. But as you know, I extended my trip and what makes me excited about this extended trip is that I will stay with Filia and hanging out with her yeay! :D 

Cafe

Mainichi Cafe, Pantai Indah Kapuk

Minggu, Agustus 03, 2014

Last Friday, me and my friend decided to have our lunch in Mainichi Cafe, located in Pantai Indah Kapuk. It's still quite new so we wanted to give it a try. ;)

Banila Co.

Banila Co Kiss Collector Color Fix Satin Review

Sabtu, Agustus 02, 2014

I have been wanted to share this review since months ago but there are too many things to be posted, hence this review just come out now since I was in holiday and got plenty of times to write post and have writing mood ^^

Anyway this lipstick is one of my favourite. Read more to find out why!

Blush

Etude House Lock 'N Summer Cushion Liner and Blusher Review

Jumat, Agustus 01, 2014

Hi girls!
You know that Etude House released Lock 'N Summer Collection for this 2014 summer right?
Well honestly I think the concept is a bit weird yet interesting, I thought that I wouldn't try it but in the end I gave up hahhaa.. Let's see whether these products are good or not. By the way the products I tried are the Cushion Lock 'n Liner and Cushion Blusher. ;)


Like us on Facebook

badge